Däckkrängare, däckbalanserare och hjullyftar

På Verktygsboden.se hittar du enkelt att vad gäller både tillbehör och övrig kringutrustning relaterat till däck, däckhantering och balansering av däck. Inom Verktygsbodens stora sortiment finns du bland annat Verktygsbodens eget varumärke PELA. Du finner också att produkter från PELA innefattar mer eller mindre allt du någonsin kan tänkas behöva vad gäller däckmaskiner, däckbalanserare, däckkrängare med mera.

”Med mera” betyder i detta sammanhang däckkärror, däckbytardomkraft, självfallet även olika varianter av däckmaskiner och däckbalanserare som redan nämnts, också däcktestkar, hjullyftar, hjulviktställ och statiska balanserare. Dessutom innefattas detta ytterligare av tre uttömmande kategorier av tillbehör till balanserare, tillbehör till däckmaskiner, och tillbehör för däckhantering.

En hink om fem kilo däckmonteringspasta kan med fördel till exempel avnjutas tillsammans med ett sortiment av lagningsremsor i gummi, ett fyrpack däckpåsar, eller varför inte en burk aerosol? Detta kan sedermera kryddas med en PELA Chockluftmaskin, en kasse däckventiler och ett ventilverktyg.

På Verktygsboden finns allt! Besök Verktygsboden.se idag och lär mer om PELAs sortiment av däckhanteringsutrustning och däckmaskiner.