Kategoriarkiv: Företagstjänster

Tuffa mattor för vältrafikerade entréer

Berendsens hyr- och tvättservice för mattor gör det oerhört enkelt för dig att bibehålla en prydlig och ren entré för ett alltid lika städat välkommande för dig själv, din verksamhet, och dina kunder. Ett första intryck är viktigt och en entré kan spela en betydligt större roll än vad man kan tro.

Dåligt organiserade lokaler och dåligt upprätthållande av desamma tenderar ofta att leda till idéer om att detta skulle spegla och därför bottna i verksamhetens hela struktur. Undermedvetet naturligtvis, för det mesta.

Med entrémattor av hög kvalitet levererade av Berendsen kan du förvissa dig om att förhöja din entrés välkommande natur. Mattorna från Berendsen är tillverkade av material som effektivt fångar både smuts och fukt mellan fibrerna. Undersidan av mattorna består dessutom av ett 10 mm tjockt lager av gummi vilket ger mattan en tydlig tyngd, vilket i sig ser till att den också alltid ligger på plats och där den ska, samt att den ligger helt slätt mot golvet i alla lägen.

Mattorna är utformade för att maximera uppfångandet av smuts (sand, grus, jord, löv och slask etc.) vilket annars hade bidragit, via vidare indragning i verksamhetens lokaler, till ett kontinuerligt nötande av golvet, vilket i slutändan resulterar i dels ett större och mer kontinuerligt städbehov, och dels ett påskyndat nödgande av renovering eller upprustning.

Besök Berendsen.se för att hitta den entrematta som passar just dig och din verksamhets unika behov.

Kaffe på jobbet

Det finns delar i våra liv som vi inte kan klara bra utan en ingrediens och ingrediensen heter kaffe. Och eftersom smak ar olika så är kaffe också.

Hos Coffee Center har man tillgång till olika sorter kaffe där ursprung, bryggmetoder, sorter bönor, mm varierar och är valda med stor omsorg. Detta har lett till att en kopp kaffe inte längre är en enkel kopp kaffe utan en riktigt god kopp kaffe där kunskap, utrusning i form av kaffemaskiner eller råvaror spelar mer roll i det hela.

Man ska inte glömma en mer och mer viktig aspekt heller när man pratar om Coffee Center: i sortimentet som finns inkluderas självklart Rättvisemärkt-, Krav- och Ekoprodukter.

Rättvisemärkt är en märkning som tyder på mänskliga rättigheter, dvs. uppfyllda krav på att barnarbete, diskriminering inte förekommer i odlarens verksamhet eller organisationsrätt och demokrati respekteras. Som belöning får odlaren ett minimipris för kaffet oavsett priset för kaffet på marknaden.

Krav är en annan märkning som syftar på ekologisk produktion av mat, mat som produceras utan användning av konstgödsel eller kemiska bekämpningsmedel och där inget genmodifierat tillägg ska förekomma.

Som en garanti att dessa märkningar respekteras är alla Coffee Center leverantörer anslutna till REPA registret. REPA-registret är näringslivets lösning på producentansvaret för förpackningar av plast,

metall, papper/kartong och wellpapp. Genom att ansluta sitt företag till REPA fullgör företagets sitt producentansvar.