Kategoriarkiv: Hus & hem

Tilläggsisolera era kalla golv

Dras ni med kalla golv? Vi har sen över 30 år en väl utarbetad och effektiv metod att åtgärda dragiga golv, utan att golven behöver brytas upp. Tilläggsisoleringen sprutas ner i golvet i små hål som sedan pluggas, vilket innebär att nedkylande luft i golvbjälklaget stoppas. Bästa typen av isolering är att spruta in cellulosa som både har drevande och isolerande egenskaper. Oftast räcker det med en minimal insats som kallas trosskantsisolering där bara ytterkant mot vägg tilläggsisoleras.

Läs mer om isolering av golv här.

Isolering Vind

Har du tänkt att isolera din vind? Då har du kommit till den bästa leverantören med en proffsig personal. Vi på FEAB Isolerproffs vet vad vi pratar om och har många års erfarenhet. Vi har i över 30 år isolerat och tilläggsisolerat vindar och sjukhus, förvaltningar, husfabrikanter och fastigheter.

Tilläggsisolering är den bästa investering du kan göra för framtiden. Det finns tre områden du kan dela upp tilläggsisoleringen i. För det första ger tilläggsisoleringen sänkta uppvärmningskostnader vilket självklart alla vill ha. Den ger också ökad komfort, som att det är svalt på sommaren och varmt och skönt på vintern. Tills sist men inte minst så är tilläggsisoleringen mycket positiv för miljön. Välkommen att läsa mer på vår sajt för mer information om tilläggsisolering och du hittar våra kontaktuppgifter på vår sajt.

Professionell isolering vind

Prefabstommar och byggkomponenter i trä

Hos oss på Derome Träteknik hittar du byggkomponenter och prefabstommar för gruppbyggda småhus och flerstadshus. Vi har ett brett utbud av byggkomponenter som prefabstommar, bjälklag, gavelspetsar, lågenergiväggar, ytterväggar mm. Läs mer på vår sajt för att hitta dina byggkomponenter du söker.
Vi på Derome Träteknik vill självklart vara till för marknadens krav på bostäder som är energieffektiva och även har kortare byggtider. Därför har vi tagit fram byggsystem som kommer att spara tid och då erbjuder vi lågenergiväggar i olika utföranden.
Alla våra prefabricerade huskomponenter byggs inomhus där vi har det varmt och torrt och dessutom förpackas mycket väl vilket gör att risken för extern fuktpåverkan minimeras. Alla komponenter levereras i väl emballerade rörställ som gör att det blir enklare med lossning och montering. Allt detta gör att du inte behöver montera direkt vid leveranstidpunkten utan du kan påbörja monteringen när du kan och när vädret är lämpligt. Du kan känna dig trygg med oss på Derome Träteknik och du är självklart välkommen att höra av dig till oss!