Kategoriarkiv: Kläder

Kläder online

Rut and Circle, den nya stjärnan i modebranschen. Ett företag som söker sig allt djupare i en värld där konkurrens, skapande och ständigt förbättring är A och O i att lyckas.

Med rötterna inte så långt tillbaka i tiden, nämligen 2007, grundades företaget först med namnet Rut m.fl. av två familjer från Göteborg, Hjelte och Jonsson. Snart efter det började märkesbutiker med namnet Rut m.fl. öppnas en efter en över hela Sverige.

Samtidigt som märkesbutikerna dök upp konceptbutiker öppnades också på olika ställen i landet och det dröjde inte länge innan de blev representerade av högplacerade byråer i Norge, Finland, Holland och Tyskland.

Men en sådan framgång på en så kort tid var en självklarhet att företaget skulle ta ett steg fram och börja delta i olika internationella evenemang, som t.ex. Bread & Butter in Berlin eller Modefabriek i Holland samt skapa en showroom i Stockholm. ”Årets affärsraket ” beskrevs företaget av den största modetidningen i Sverige.

Flera konceptbutiker öppnades senare och företaget ökade sin styrka med ytterligare anställda så att snart bildades en egen in-house marketing avdelning

2012, efter att Åsa Jonsson gick i pension, efter ändrade konstellation i företaget med en ny aktieägare, Gustav A. Eriksson och fortsatt succé, var det en självklarhet att även andra delar i företaget måste ändras. Första steget var att namnet på företaget ändrades till Rut & Circle, med sitt nya undermärke, Sally & Circle. Expandering i Kanada ägde rum samma år.

Köp kläder online