Prefabstommar och byggkomponenter i trä

Hos oss på Derome Träteknik hittar du byggkomponenter och prefabstommar för gruppbyggda småhus och flerstadshus. Vi har ett brett utbud av byggkomponenter som prefabstommar, bjälklag, gavelspetsar, lågenergiväggar, ytterväggar mm. Läs mer på vår sajt för att hitta dina byggkomponenter du söker.
Vi på Derome Träteknik vill självklart vara till för marknadens krav på bostäder som är energieffektiva och även har kortare byggtider. Därför har vi tagit fram byggsystem som kommer att spara tid och då erbjuder vi lågenergiväggar i olika utföranden.
Alla våra prefabricerade huskomponenter byggs inomhus där vi har det varmt och torrt och dessutom förpackas mycket väl vilket gör att risken för extern fuktpåverkan minimeras. Alla komponenter levereras i väl emballerade rörställ som gör att det blir enklare med lossning och montering. Allt detta gör att du inte behöver montera direkt vid leveranstidpunkten utan du kan påbörja monteringen när du kan och när vädret är lämpligt. Du kan känna dig trygg med oss på Derome Träteknik och du är självklart välkommen att höra av dig till oss!