Tuffa mattor för vältrafikerade entréer

Berendsens hyr- och tvättservice för mattor gör det oerhört enkelt för dig att bibehålla en prydlig och ren entré för ett alltid lika städat välkommande för dig själv, din verksamhet, och dina kunder. Ett första intryck är viktigt och en entré kan spela en betydligt större roll än vad man kan tro.

Dåligt organiserade lokaler och dåligt upprätthållande av desamma tenderar ofta att leda till idéer om att detta skulle spegla och därför bottna i verksamhetens hela struktur. Undermedvetet naturligtvis, för det mesta.

Med entrémattor av hög kvalitet levererade av Berendsen kan du förvissa dig om att förhöja din entrés välkommande natur. Mattorna från Berendsen är tillverkade av material som effektivt fångar både smuts och fukt mellan fibrerna. Undersidan av mattorna består dessutom av ett 10 mm tjockt lager av gummi vilket ger mattan en tydlig tyngd, vilket i sig ser till att den också alltid ligger på plats och där den ska, samt att den ligger helt slätt mot golvet i alla lägen.

Mattorna är utformade för att maximera uppfångandet av smuts (sand, grus, jord, löv och slask etc.) vilket annars hade bidragit, via vidare indragning i verksamhetens lokaler, till ett kontinuerligt nötande av golvet, vilket i slutändan resulterar i dels ett större och mer kontinuerligt städbehov, och dels ett påskyndat nödgande av renovering eller upprustning.

Besök Berendsen.se för att hitta den entrematta som passar just dig och din verksamhets unika behov.